Presse

Forsyner proshops og golfbutikker

Om os

Danish Golf Trading blev grundlagt i 1992, og vi har drevet firmaet siden 2004. Som grossister forsyner vi proshops og golfbutikker med et bredt sortiment i golfudstyr, tilbehør, bags og vogne. På forhandlersiden kan du se de butikker, vi pt. handler med og listen udvides løbende.

Klik dig omkring på vores side og lad dig inspirere. Har du kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os

 

B-2-B shop – www.dgtsports.dk

For vore forhandlere har vi åbnet mulighed for at kunne bestille varer døgnet rundt på vores webshop www.dgtsports.dk. Shoppen kræver login, så hvis du som forhandler ikke har modtaget login, er du velkommen til at kontakte os.

 

Til værkstedet

Vi er leveringsdygtige i alt til pro’ens værksted. Kontakt os for et tilbud.

Fra Pineapple Golf har vi adgang til et bredt udvalg af skafter og grips samt værktøj og maskiner til pro’ens værksted, og alt til hurtig levering.

Vi har følgende adresse:

Danish Golf Trading I/S

Holmmøllevej 18

8632  Lemming

Tlf. 86 81 61 12

E-mail: info@golftrading.dk

Mærker

Se vores mærker

 

Forhandlere

Se vores forhandlere

 

Nyheder

Velkommen til vores hjemmeside.

Vi er stolte af at kunne byde velkommen til vores hjemmeside. Her finder du omtale af vore mærker samt liste over forhandlere og mange andre interessante informationer. Se dig godt omkring, og har du kommentarer, modtager vi dem gerne.